راه اندازی شبکه حجاب و عفاف
 
سرویس خبر لاهوتیان به نقل از خبرگزاری ایسنا ؛ مدیر کل مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: تلاش می‌کنیم اعضای تشکل‌ها مانند دبیر تشکل را در حوزه‌هایی مانند آشنایی با ساختار و تشکیلات تشکلها و ارتباط با دستگاه‌ها توانمند کنیم؛ علاوه بر آن آموزش‌های تخصصی و موضوعی در زمینه حوزه فعالیت تشکل‌ها ارائه می‌شود.
 
وی در ادامه گفت: هدف نهایی اجرای این برنامه معرفی تشکل‌های تخصصی در حوزه‌های موضوعی به جامعه و دستگاه‌های دولتی و به ویژه دستگاه‌های مرجع است.
 
مدیر کل مشارکت‌های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان درمورد صدور مجوز برای سمن‌ها نیز گفت: مجوزهای سازمان‌های مردم نهاد(سمن) جوانان به گونه‌ای صادرمی‌شود که در صورت یکپارچه شدن صدور مجوز، خللی در عملکرد آنها به وجود نیاید.
 
وی با بیان اینکه موضوع فعالیت‌های جوانان متنوع است، اظهار کرد: از تشکل‌هایی که پیش از این زیر نظر سازمان ملی جوانان فعالیت می‌کردند درخواست کرده‌ایم که در صورت تمایل برای ادامه فعالیت خود به اداره کل ورزش و جوانان استان‌ها مراجعه کنند و پس از تکمیل فرم، نام سمن خود را ثبت کنند تا در اداره ثبت شرکت‌ها نام سمن برای آنان به ثبت برسد، سپس اعتبارنامه تخصصی به آنان داده می‌شود و پرونده سمن برای صدور پروانه دائمی ارسال می‌شود.
 
زارعی در این مورد که آیا سمن‌های فعال در زمینه جوانان پاسخگوی نیازها و دغدغه‌های این قشر جامعه هستند؟ گفت: بر اساس تعریف سازمان‌های مردم نهاد، این سازمان‌ها باید در تصمیم گیری و تصمیم‌سازی، بازوان اجرایی دستگاه‌های دولتی باشند، بنابراین هر کدام از سمن‌ها ساختار انتخاباتی دارند و به طور قطع می‌توان آنها را نماینده‌ای از گروهی از جوانان تلقی کرد که به شکل هویت یافته و نظام‌مند فعالیت کرده وخواسته‌های جوانان را مطالبه می‌کنند.
 
مدیر کل مشارکت‌های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره میزان اعتماد دستگاه‌های دولتی به سمن‌های جوانان گفت: این امر به دو عامل بستگی دارد. نخستین عامل مربوط به تلاش سمن‌های جوانان در زمینه جلب اعتماد دستگاه‌های دولتی است و عامل دوم مربوط به فرهنگ غالب جامعه در زمینه میزان پذیرش مجموعه‌های غیر دولتی و اعتماد به آنان و میزان مجال دادن به این تشکل‌ها برای ورود به عرصه فعالیت و واسپاری کارها می‌شود و اینکه دولت تنها به نظارت بپردازد و همزمان با آن مجری برنامه نباشد؛ البته در این زمینه هنوز کاستی‌هایی وجود دارد.
 
وی افزود: لازم است تلاش کنیم تشکل‌ها و توانمندی‌های آنان بیشتر به دستگاه‌های دولتی معرفی شود تا این دستگاه‌ها برخی از فعالیت‌های خود را به سمن‌ها بسپارند. هرچند که بعضی اوقات دستگاه‌های دولتی سراغ سمن‌ها می‌روند و همین امر نشان دهنده آمادگی نسبی آنان در زمینه تعامل با سمن‌های جوانان را دارد؛ اما باید این اعتماد تقویت شود و تشکل‌ها هم نسبت به این موضوع بیشتر آگاهی داشته باشند تا این اعتماد خدشه دار نشود.
 
مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: اعتماد دستگاه‌ها به برخی سمن‌ها پایه‌ای برای اعتماد آنها به تشکل‌های دیگر می‌شود و همین امر به مرور موجب تبدیل آن به فرهنگ می‌شود.
 
زارعی در پایان اظهارکرد: ۱۴ برنامه شاخص‌های فرهنگی تعریف شده است که اجرای برنامه‌های فرهنگی به مجموعه‌های غیر دولتی سپرده شود؛ اما گاهی اوقات دستگاهی قراردادی با مجموعه غیر دولتی می‌بندد اما در نهایت خودش به عنوان مجری وارد عمل می‌شود و سازمان مردم نهاد تنها نقش حلقه واسط را ایفا می‌کند

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات مرتبط: خبر ، ،
تاريخ : سه شنبه 10 مرداد 1391 ا 18:0 نويسنده : محمد صادق فاضلی ا
.: Weblog Themes By : VioletSkin.lxb.ir :.